web design

Cursul prin corespondență este destinat, în special, celor care au cunoștințe minime de Adobe Photoshop. Dacă ai Photoshopul, te-ai prins cum se folosesc sculele sale, însă nu ești foarte dumirit ce ai putea să faci cu el, înscrie-te la curs! Pentru moment, el este gratuit și sper să îl pot menține cât mai mult în această stare.

Vei primi de câteva ori pe lună, pe adresa ta de email, un tutorial care te va conduce, pas cu pas, către realizarea unei sarcini simple de lucru, de obicei un efect interesant. Tutorialele sunt inspirate în mare parte de pe Internet, au fost traduse și, uneori, (sper) îmbunătățite.

Sunt convins că vei aprecia această metodă. După părerea mea, este cel mai ușor, plăcut și, totodată, eficient mod de a învăța să prelucrezi imagini. Eviți abordările metodice, plictisitoare și frustrante. Plecând de la sarcinile propuse, ești liber să le dezvolți sau să elaborezi, la rândul tău, unele noi.

O dată cu mesajele în format HTML, vei primi și o adresă web unde vei putea accesa tutorialele online. Desigur, te poți retrage oricând, fără nici o obligație. Cred, însă, că nu va fi cazul.
Aștept părerea ta.

Prenume:
E-mail:

 

Comision: 10%

# Este al dvs.
# Simplu și cinstit.

Citiți aici!  


 :: Servicii web pentru situații dificile care pot apărea în orice firmă.

În curând articole pe teme de web design, web marketing și optimizare pagini web pentru motoarele de căutare.

Le găsiți aici!  

:: Servicii web pentru întreprinderi mici și mijlocii ::
DreamStyler © 2002